perjantai 14. helmikuuta 2014

Matalapainetta

Tämä päivä se vaan vilahti.
Päivä meni kotihommissa ja vähän lenkkeillen. Illalla testasin ihka ensimmäistä voileipäkakkua, joka ei ole voileipäkakku vaan vähän sinnepäin. Huomenna päästään maistamaan sitten miltä kakku maistuu.

Jos hyvin sattuu käymään, saan kakulla houkuteltua myös kahvivieraita. :)
...

Tänään sain myös huonoja, muttei onneksi lopullisia uutisia iäkkäästä isovanhemmastani ja se tuppaa vetään mieltä maahan.
Sen lisäksi satuin lukemaan Fukushiman ydinvoimalan nykytilanteesta raporttia saaden mieleeni epätoivon siitä, että onko meillä mitään elinkelpoista maailmaa enää jätettävänä lapsille muutaman vuoden päästä. :(

Täytyy sanoa, että tässä on taas tilanne, kun muistan kannattaa lähiruuan kasvattajia ja valmistajia, sillä voi olla, että jonain päivänä se on ainoa millä sitä täällä pärjätään...

...

Noh, mutta iloisempiin aiheisiin...
... joita ei nyt tule kyllä mieleen.

Mut jatketaan höpinää edes sillä, että tänään syönti-ikkuna oli auki normaalia pidempään leipomisen vuoksi. Päätin, että ikkuna saa olla auki 10h, jotta saan maistella tekeleitäni (pitäähän sitä nyt tietää mitä tekee, kun ekaa kertaa tekee).
Samalla sitten kyllä napsin vähän muutakin ylimääräistä.
Kalorit on tänään aika kovat, mutta jospa se siitä tasottuisi.

Toivottavasti huomenna pääsen postailemaan paremmalla mielellä.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ikävää :( Se vetää kyllä mielen aina niin mustaksi, jos läheinen ihminen on huonona. Yritä jaksaa, äläkä ainakaan ota laihdutuksesta paineita!

Mullakin aina välillä tämän palloparkamme tila kalvaa mieltä, mutta omilla valinnoilla yritän kantaa korteni kekoon, että Maa jaksaisi vähän kauemmin. Omat sympatiat on enemmän muiden eläinlajien ja luonnon itsensä puolella, ne kun ovat kaikkeen syyttömiä, mutta joutuvat silti ensimmäisinä ihmisten tekosista kärsimään.

Mutta paljon voimia sinulle! Toivottavasti viikonloppu aukeaa valoisammissa merkeissä!