lauantai 15. helmikuuta 2014

Kotipäivä

Tästä viikosta vaikuttaa tulevan saliton viikko. Se ei ole yhtään huono asia, sillä olen löytänyt taas lenkkeilyn ilon :)
Tänään en harrastanut muuta liikuntaa kuin kyykkyjä enkä niitäkään kuin kerran. Huomenna on haasteen lopettajaiset, joten siinä vaiheessa pääsen sitten raportoimaan tuloksen. Sen verran voin paljastaa, etten ole ollut ihan niin ahkera kuin olisin ajatellut.
Mut tärkeintä on, että jokapäivä on tehty!

Tänään päivä on tosiaan mennyt vaan kotona. Iltasella ystävä <3 kävi kyläilemässä ja sain syyn pistää loput voileipäkakusta pöytään ja jälkkäriksi jäätelöä kermavaahdolla :) Eli herkuteltu on taas.

Ruokana oli eilistä (vai toissapäiväistä?) nakkikeittoa ! Joka muuten oli toooosi hyvää pitkästä aikaa! Älläkin sai sitä ja tykkäsi jo monetta päivää putkeen.
Tähän mennessä Ällän all time favourite food ihan selvästi :)

Painoasiaa

Jatkuvasta herkuttelusta johtuen taitaa tämän viikon tulos jäädä "laihaksi". Ainakin nyt on vaaka näyttänyt suunnilleen samaa lukemaa koko viikon. Tänään kalorit pompautti taivaisiin herkuttelu, vaikka muuten kalorit olisi pyörineet siinä 2000kcal pinnassa.

On se muuten kumma kuinka sitä ei tunne kuinka paljon missäkin on niitä kaloreita. Ihan huomaamattaan voisi syödä erittäin kaloririkasta ruokaa huomaamatta paljonko sitä sitten tosiaan niitä kaloreita ottaa.
Perussääntö taitaa olla se, että jos se on hyvää - siinä on paljon kaloreita.

Flunssakin saattaa tehdä oman osansa painon kanssa, mut sitä en tässä nyt ala laskeen. Kyllä se on ihan syömisistä kiinni tuleva viikon tulos. Toivon kuitenkin, ettei paino nousisi.

Ja tänään ruokaikkuna oli auki klo 12-20 ja poikkeuksellisesti mies noudatti samaa ikkunaa.
Heti muuten huomasin, ettei se ole miehelle sopiva ruokaikkuna. Me olemme molemmat aikamoisia iltasyöpöttelijöitä, mut mies ehdottomasti pahempi. Tänään mies löytyi sohvalta sylissään lautanen täynnä kaurahiutaleita, sokeria, hilloa ja maitoa.  - Normaali iltapala, eli pelkkää hiilaria. Hän on tämän pari viikkoa noudattanut klo 9-17 ikkunaa ja ollut illat sitten pelkällä vedellä hyvällä menestyksellä. Täytynee toivoa, että pysyy edelleen siinä arkiruokaikkunassa.

Tasaista eloa

Tällä hetkellä tuntuu, ettei juuri mitään tapahdu, kun en käy siellä salilla tai tee oikein muutakaan. Ihan tosi rauhallista oloa ja eloa kotona vaan. Toisaalta kyllä mukavaa, mutta ei tätä pitkään jaksa.
Onneksi pian on talo täynnä elämää ja päivät täynnä puuhaa, kun sisko saapuu perheineen juhlimaan Ällän synttäreitä. Mukana tulee myös äiti, joten tiedossa on mukava viikko.

Ensiviikolla olen myös menossa tapaamaan ystäviäni vuosien takaa ja viettämään iltapäivää heidän kanssaan. Eli eiköhän tässä taas puuhaa ole sitten riittämiin, kun ensiviikkoon päästään. Parasta nauttia tästä vapaasta viikonlopusta ja flunssan tuomasta pakkolevosta.

Ei kommentteja: