maanantai 10. helmikuuta 2014

Maanantai, oi maanantai!

Aamu alkoi maailman suloisimmalla äänellä, eli sillä kun oma lapsi höpöttelee äidin hereille <3
Vaikka olisin voinut nukkua vielä pidempäänkin, niin se 7.30 oli vallan mainio aika herätä. Etenkin, kun mielessä oli kaksi isoa asiaa.

Punnituspäivä ja kakku!

Aloitetaan punnituspäivästä

Eli vaaka kutsui. Viikonlopun herkuttelu hieman pisti punttia tutisemaan molempipäiväisestä salireenistä huolimatta. Tiesin, ettei tilanne voi olla aivan katastrofaalinen, mutta vähän silti jännitti. Olenhan ottanut aika rennosti syömisten kanssa ja herkutellutkin monta kertaa.

Vessan kautta siis vaa´alle.
Tulokseksi sain 110,8kg. Se tarkoittaa siis -1,4kg viimeviikosta pois ! Aika hyvin mielestäni, kun ei edes tunnu, että laihduttaisi.
Hauskinta on, etten pitkään aikaan ole liikkunut näin kevyesti :D

Mut ei parane nyt liikaa tuuletella tai menee homma metsään :) Sitäpaitsi tässä on juhlia tiedossa ja näin ollen sitten herkuttelua tulossa. Toisaalta, eipä se siihen kaadu jos yksi kuukausi on huonompi pudotuksen suhteen :)

Sitten kakkuun

Innostuin siis leivontajutuista ja tekemään koristeita kermasta. Ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen aikaansaannoksestani. En ole vuosiin leiponut ja koko elämäni aikanakin vain muutaman kakun. Näin ollen onnistuin ylittämään itseni ja tämä oli vasta harjoituskakku.  Toivottavasti oikeasta kakusta tulee vähintäänkin yhtä hyvän makuinen :)

Koristeet on tuollaisia, kun harjottelin erilaisten koristeiden tekemistä. Taidan juhliin tehdä kaksi kakkua, joista toinen koristellaan vasemmanpuoleisilla ruusuilla ja toinen oikeanpuoleisilla ruusuilla :)

Liikuntaa

Tämän päivän liikunnaksi taitaa tulla lenkki, jonka ajattelin päästä tekemään iltapäivällä. Saattaa olla, että lähden ihan vaan koirien kanssa lenkkeilemään ja tuulettamaan itseäni täältä neljän seinän sisältä.
Johan tässä nyt on kohta puoli vuorokautta oltu kotona :P

Haaste

Tähän mennessä päivän saldo on 60 kyykkyä.
Kyllä teki kipeää. Pakarat ja etenkin takareidet on kipeät viikonlopun treenistä ja hapot iski välittömästi, mut eiköhän se siitä.
Toivottavasti muutkin ovat mukana haasteessa!



Ei kommentteja: