lauantai 8. helmikuuta 2014

9. päivä

Tänään aamu alkoi pikaisella valmistautumisella salille, kun sainkin yllättäen naapurilta kyydin ja lapsenhoidon.  <3  [toivottaasti muistin kiittää..]
Syömättä salille lähteminen oli vähän jännittävää, mutta lopulta suorastaan helppoa. Nälkä ei vaivannut yhtään. Ei tippaakaan.
Treeni kyllä irroitti hikeä hieman normaalia herkemmin.
Hyvä mieli jäi treenistä, vaikka se lyhyt olikin ja ilman aerobisia.

Treenin jälkeen syönti-ikkuna aukesi Dietmixillä ja jatkui sitten kotona kotiruualla ja hedelmillä. Herkuttelua sattui tällekin päivälle, kun ostin chilipähkinöitä ja popcornia. Poppareita himoitsin, mutta ne tuottivat pettymyksen. Laitoin ne roskiin.

Kaloreita ehti kuitenkin kertyä reippaasti, jopa 2800kcal. Se pitäisi olla sellainen määrä, joka on palanut päivän liikunnan ansiosta. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että suola ja hiilarit sitoo nestettä ja paino on nousussa.
Huomenna on luvassa normipäivä ja salikäynti, joten jospa sillä saa sitten autettua asiaa. Ja syönti-ikkuna on nyt sulkeutunut, joten ilta menee sitten enää juodessa.

Juominen
Juominen saakoot oman väliotsakkeen :D
En ole koskaan ollut mikään vedenjuoja ennen kuin aikoinaan aloitin ekan kerran laihduttaan. Silloin opettelin juomaan vettä. Veden juominen sujui niin kauan kuin laihdutin, mutta sitten samaa vauhtia kuntoilun loputtua ja painon käännyttyä nousuun loppui myös vedenjuonti.
Saatoin olla lähes juomatta kaikki päivät. Tietenkin ruuasta tuli nesteitä, mutta varsinaisesti en juuri juonut. Noh, lasin maitoa ruualla, mutta siinäpä se.

Nyt olen taas opetellut juomaan vettä. Aloitin ensin light colan juomisen (pahapahapaha) ja juon edelleenkin silloin tällöin. Ensin tuntui toivottomalta edes yrittää vaihtaa cola veteen, mutta lopulta se onnistui.
Tämänhetkinen taktiikka on pitää lähistöllä 1,5l vesipullo ja lasi. Hörpin lasista vähän väliä ja juoksen vessassa :D

Tällä taktiikalla juon noin 1,5-3 litraa vettä muun nesteen lisäksi päivässä.

Paino
Vaa´allakin kävin aamulla ja hämmästyin suuresti lukemaa tuijottaessa. En olisi ikinä uskonut, että se näyttää 500g vähemmän kuin eilen. Mutta niin se näytti, kolmen tarkistuksenkin jälkeen.
Nämä lukemat vaan ovat sellasta väliaikatietoa enkä merkkaa niitä minnekään. Maanantaina sitten oikea lukema, jonka toivon olevan alle 112kg :)

Oikeasti tuo jatkuva vaa´alla ravaaminen ei ole erityisen hyvä juttu, mutta ... toistaiseksi saa sekin nyt olla.

Mut näillä eväillä kohti lauantaita!



Ei kommentteja: