maanantai 3. helmikuuta 2014

Aerobinen viikko?

Hyvää maanantainta ja minun punnituspäivää :)

Aamu lähti käyntiin vähän ennen klo 05, kun "Ällä" heräsi. Onneksi nukahti sitten 15min itkuttelun jälkeen takaisin (kun liian aikaista aamumaidolle) ja sain pienen torkun otettua ennen aamumaitoja.
Ällä heräsi aamumaidolle sitten siinä 06 pintaan jonka jälkeen nukuin tosi huonosti noin klo 8 asti, kun lopulta sitten noustiin. Näin todella kummallista unta ja heräsin siihen sitten karmivan tunteen kera.


Aamu alkoi Ällän aamupalalla; riisipuuroa ja TalkMuruja ja minä join vieressä vettä :)
Tarkoitus oli avata ruokaikkuna klo 12, mutta lenkkeilystä johtuen ikkuna aukesi vasta klo 13 jälkeen. Ja on myönnettävä, että olisin voinut jatkaa syömättömyyttä pidemmällekin. Lenkin myötä nälkä katosi tyystin.

Lenkkeilyä harrastin tänään noin 4,5 km kahdessa erässä ja se tuntui aika sopivalta määrältä. Pukeutuminen ulos oli vaan haastavaa, kun ei oikein tiennyt paljonko vaatetta tarvitsee. Ensin palelsi, mutta ei kauaa. Lopulta sai vaatteista rutistaa hikeä :D

Hyvä idea oli kyllä lähteä lenkille ja huomenna sitten sama homma :) Tälle viikolle on luvattu hyvää säätä, joten lenkki-ilmoja riittänee.

Salilla ajattelin käydä myös, mutta tämän viikon meinasin pyhittää aerobiselle treenille aamupäivisin :)

Punnitustulos

Mutta sitten siihen painoon!! Unohdin jo koko jutun, kun aamusta on niin pitkä aika :D
Tulos ei ollut yhtä hyvä, kuin perjantai-aamuna uudella vaa´alla, muttei tilanne toivoton ole. Vaaka näytti 112,2kg ja siihen olen tyytyväinen!
Se tarkoittaa 1kg pudotusta JA 600g mittarivirhettä, vaikka viikonloppuna tosiaan herkuteltiin monen tuhannen kalorin edestä (lähinnä lauantaina).

Uusi lukema on siis tavoitettu BMI:n osalta 39->38. Ensiviikolla toivottavasti pääsen laittamaan ekan ruksin tavoitetauluun :)

Niin ja siitä piti sanoa, että tämä ruokailun rytmitys tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä tavalta! Tuntuu sopivan minulle. En joudu kärsimään nälkää ja ylimääräinen napostelu jää pois. Ruoka-ikkunan aikana syötäviä ruokiakin miettii heti jo ihan toisella ajatuksella.

Tänään tavoite on pitää kalorit niukempina syömis-ikkunan aikana ja näin ollen sitten vauhditella painonpudotusta :)

Näillä sitten eteenpäin! Hyvää helmikuun ensimmäistä viikkoa!

Ei kommentteja: