perjantai 14. helmikuuta 2014

Flunssainen ystävänpäivä

Eilinen matalapaine hellittää pikkuhiljaa, mutta tilalle tuntuu saapuvan flunssa. Höh!
Ei tähän flunssaa kaivata lainkaan!

Se tarkoittanee siis sitä, että harrastetaan rauhallista liikuntaa ulkoillen ja juodaan lämmintä.
Sellaisina päivinä, kun liikun enemmän olen enemmän nälkäinenkin. Joten voi olla helpompi lepopäivinä pitää kalorit pienempänä, kun ei nälkä vaivaa niin kovasti. - ehkä?

Tämän päivän ruokaikkuna aukesi 12 aikoihin ja napsahti kiinni tuossa klo 20. Tälle päivälle ruokalistalla oli eilisten leipomusten maistelua. Leipomukset oli onnistuneet ja tyytyväisenä saan laittaa ne pakkaseen odottamaan h-hetkeä. Osan leipomuksista siis söin tänään ja loput varmaan huomenna :)

Tänään olen liikkunut kevyesti parin kilometrin lenkin.
Minulla on kaksi koiraa lenkkikaverina ja niiden ansiosta lenkit ovat todella kevyitä. Tänään keskisyke oli reilun puolen tunnin lenkillä niinkin alhainen kuin 105bpm ja max 130bpm. Kyllä minä silti reippaasti kävelin vaunuja työntäen, mutta ei... niin kovasti auttaa kaksi vetojuhtaa, että edes syke ei nouse.

Toiveita toisesta lapsesta

Esittelytekstissä olenkin jo kertonut, että perheeseen olisi toinen lapsi tervetullut. Yritystä ei ole saatu käyntiin puuttuvien kuukautisten takia ja sen vuoksi nyt sitten otinkin aiheen esille.
Siis sen vuoksi, että eilisestä lähtien on ollut kummaa tunnetta alavatsalla.
Kuukausi sitten viimeksi tuntui siltä, että menkat olisi alkamassa. Niin ei kuitenkaan käynyt ja alkavat menkat meni tuhruilemalla ohi.
Tänään kuitenkin taas sitten on tosiaan ollut kummaa tuntua alavatsalla. Sellaista menkkatuntemusta ehkä. Tai jopa ovistuntemusta. En suoraansanottuna tiedä onko kumpaakaan, kun on kohta kaksi vuotta edellisistä menkoista.

Jokatapauksessa ajatukset toisesta lapsesta ovat nousseet voimakkaasti mieleen viimeaikoina ja aiheuttaneet ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta ja toisaalta.
En haluaisi vielä tulla raskaaksi sillä painan liikaan. Edellisestä oppineena tiedän nyt kuinka hankala kiloista on päästä eroon.
Toisaalta en haluaisi odottaa, mutta kiertoja ei saa käynnistettyä (lääkkeellisesti) ennen kuin imetys on ohi.
Imetys luultavasti toimii ehkäisynä enkä haluaisi siitä vielä luopua. Tai voisin kai, mutta .. äh, ristiriitaista.

Tänään on ollut pientä toivoa ilmassa siitä, että vielä jonain päivänä kuukautiset palaavat ja toisen lapsen yritys saa alkaa! 

Näihin aatoksiin,
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: