torstai 6. helmikuuta 2014

Päivä 7 ja ensimmäinen lukija!

Hurraa!
Blogillani on yksi lukija :) Lämpimästi tervetuloa! Toivottavasti viihdyt :)

7. päivä

Seitsemäs päivä pätkäpaastoilua alkoi hyvin, jos ei lasketa aamuyön valvomista, kun Ällä heräsi jo neljättä(?) yötä putkeen siinä klo 4 pintaan vaatimaan maitoa.
En taaskaan antanut, mutta se aiheutti sitten sen valvomisen.

Aamulla mieli kummasti parani, kun kurkkasin vaa´an lukeman. En kerro lukemaa vielä, vaan meinasin huomenna hypähtää vaa´alle viikon kunniaksi ja ehkä sen sitten paljastaa. Maanantaina sitten on oikea punnituspäivä :)

Syömisiä

Aamu oli aikataulutettu pitkästä aikaa, kun olin saanut ajan lääkäriin. Aika ei ollut aamulla vaan keskipäivällä juuri pahimpaan aikaan, kun otetaan huomioon lapsen päiväunet ja syömiset. Lääkäriajan vuoksi ruokaikkunakin aukesi tuntia aiemmin tänään, eli klo 11.

Lounas olisi tänään pitänyt olla se runsain ateria, mutta niin ei vaan käynyt. Kalorit jäi aika pieneksi (479kcal) ja kompensoin sitä sitten käymällä teekupposella valkosuklaadaimkakun kera (arvio 493kcal).
 HUH, enkä muista koska viimeksi olen tullut niin ähkyyn ja huonovointiseksi sellaisesta kakusta. Se oli suorastaan liikaa minulle, vaikka aikamoinen herkuttelija olen.

Päivällisestä tuli sitten erittäin runsaskalorinen, kun tein vielä miehen toiveesta jälkiruuan. Miehellä syömisikkuna sulkeutuu päivällisen jälkeen, joten halusin sitten vähän "hemmotella" raskaan työn raatajaa.
Eikä se oma herkuttelu aiemmin päivällä yhtään vähentänyt intoa tehdä herkkua myös miehelle, jolle en muuten kertonut kahvittelusta :D

Päivällisen kalorit olivat yhteensä jälkiruokineen 1011kcal. Ja päivälliseksi söimme (epä)terveellistä ja ravitsevaa paistettua nuudelia ja spagettia paistetun makkaran kanssa. Rehuiksi tomaattia, kurkkua ja lautasen reunalle proteiinilisäksi raejuustoa.

Iltapalaa en varsinaisesti olisi enää kaloriarikkaan päivällisenä jälkeen tarvinnut, mutta syömisikkuna oli vielä auki sen verran kauan, että söin vielä siinä sulkeutumisen aikaan raejuustoa ja porkkanaa (76kcal)

Päivän kalorit olivat siis 2065kcal
Makrot
HH 222,8 g 44%
R    70,6 g   31%
P    123,9 g  25%

Hiilareita tuli IHAN KAMALASTI herkuttelun takia ja jatkossa täytyy kyllä parantaa. Kiloklubin pallurat on pahasti punaisella kasviksia lukuunottamatta, joka on keltainen.
Kalorivajetta tuli ja nälkää ei tarvinnut kärsiä.

Ihana puoliso <3
Jos mieheni lukisi tätä blogia niin haluaisin sanoa hänelle kuinka valtavan paljon arvostan sitä, että on tukena ja mukana tässä projektissa.
On käsittämätöntä, että mieheni, joka on ollut ihan mahdoton iltamässyttäjä (itseni ohessa) on lopettanut iltasyömiset kokonaan tämän myötä. Sen sijaan aloittaa syömisen aamulla ja päättää sen päivälliseen.

Tänään hän sanoi ehdotukselleni jatkaa tätä 6 viikkoa, että kesään asti mentäisiin! Olin kyllä iloisesti yllättynyt!
Olen iloinen <3 Kyllä se vaan tarvitaan se tukeva puoliso onnistuneeseen urakkaan!

Hankintoja

Ostin herätteenä tänään itselleni uusia salivaatteita alennuksesta:) Jee!
Ja uudet salikengät!

Kyllä näillä sitten taas kelpaa ravata siellä salilla :)




1 kommentti:

Pöllö kirjoitti...

Mahtavaa, toivottavasti kengät on ollut hyvät :D