maanantai 31. maaliskuuta 2014

Lapsentahtista elämää

Olen ollut blogissani hiljainen ja tänään mietin syitä siihen, miksen koe aikaa löytyvän postailuun. Tähän viimeaikoihin on selvästi liittynyt sellainen jakso, että lapsi on ollut paljon enemmän kiinnostunut seurastani ja harmistunut, jos teen jotain muuta. Lapsen valveillaoloaikana en oikein saa aikaiseksi mitään ja nukkuessa sitten haluan käyttää ajan johonkin, -mihin milloinkin.

Painon suhteen pyöritään suunnilleen samassa kokoajan, paitsi taas viikonlopun jäljiltä on plussaa. Viikonlopulle sattui synttärikemut kakkuineen ja herkkuineen, joten sieltä löytyy selitys asialle.

Ja koska paino ei nyt juurikaan ole liikkunut alaspäin enkä itse ole tehnyt mitään erityisiä toimenpiteitä saadakseni sen alaspäin en ole myöskään oikein tuntenut olevan mitään kirjoitettavaa.
Tai olisihan sitä, mutta en vaan ole kokenut tarpeelliseksi kirjoittaa.

Paino oli tänäaamuna 106 kg, lauantai-aamuna 105kg, joten siinä se pyörii samoissa, missä tässä viimeiset pari viikkoa.

Paastopäivä

Tänään kuitenkin on sitten ohjelmassa paastopäivä viikonlopun juhlimisten johdosta. Päivän kalorit on nyt syötynä täyteen ja pakko myöntää, että vielä nälättäisi. 24h paastoa tulee täyteen illalla noin klo 21 aikoihin, mutta tarkoitus on siis jatkaa sinne aamuun asti ja siitä ruokaikkunalla eteenpäin.

Tähän mennessä vaikein paastopäivä on ollut tämä. Huonosti nukutun yön jälkeen väsymys ja nälkä on kyllä inhottava yhdistelmä :/ Mut kyllä se tästä. Annan armoa itselleni sen verran, että se 500kcal saa hieman ylittyä, kunhan kalorit pysyvät alle 800 kcal tämän päivän aikana :)

Ei kommentteja: