keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Jes! Turvotus laski

Ah, mitä laatuotsikointia :D

Tänäaamuna siis tilanne parempi ja turvotus poissa. Huhhuh.

Mitään ihmeellistä ei taaskaan ole tapahtunut vaan tässä tätä arkea elellään. Olen kotona jumissa ilman autoa ja ainoa harrastukseni on lapsen kanssa ulkoilu, jota harrastetaan toistaiseksi vielä vain lyhyitä aikoja.
Huomiseksi olen kyllä harkinnut lenkkeilyä, mutta riippuen lapsen unista ja kaikesta aikataulusta se joko toteutuu tai ei.

Syömiset kirjailen kiloklubiin ja kaloreita kertyy vaihtelevasti. Tänään kalorit jäivät alle 1800kcal, eilen alle 2100kcal ja maanantaina alle 2800kcal.
Viimepäivien eväs on ollut kaalilaatikko, joka osaltaan vaikuttaa alhaisempiin kaloreihin.


 En ollut muistanut kuinka herkullista kaalilaatikko on. Nyt taas muistan :) Ja varmasti teen useamminkin jatkossa. Se on siitä ihana, että saa vatsansa täyteen kohtalaisilla kaloreilla kuitenkin.

Salihommista

Minä oon tainnut nyt jo monta viikkoa puhua siitä, kuinka lähden sinne salille silloin ja silloin.
Nyt se puhe loppuu :D En ole ainakaan kahteen viikkoon menossa - tai ehkä iltasalille, mutta päiväsaikaan en pääse minnekään.
Lopetan suunnittelun ja menen sitten kun ajankohta on sopiva :)

Tässäpä tämä paino on tippunut ilman sitä salillakäymistä, joten mennään nyt näin.

Ja niin, kuun alussa aloitettu kyykkäyshaaste unohtui tyystin reissun aikana ja jäi sitten siihen. Eli ihan pelkkää laiskottelua täällä päässä.
Ehkä aktiivisuuteen vaikuttaa osaltaan myös se, että lapsukainen on vilkkaassa iässä ja oppinut kiipeämään erinäisiin paikkoihin. Silmät saa olla selässäkin ja kuulo viritettynä monelle taajuudelle. Omalla tavallaan sekin käy liikunnasta, kun ei voi oikein rentoutua valmiustilassa olemisen takia.

Paastoilua

Ja siis tarkennuksena, jos jollekin on epäselvää, olen siis jatkanut edelleen 16:8 paastoa. Paastopäiviä en ole pitänyt viimeaikoina enkä nyt tiedä seuraavan ajankohtaa. Mahdollisesti ensiviikolla, jos siltä tuntuu. Toisaalta, tämä systeemi toimii nyt ihan hyvin, etenkin kun ehdin kirjailla syömiset kiloklubiin. Se pitää minut ruodussa sen suhteen, etten mässyttele ties mitä.

Kohti viikonloppua taas mennään hyvillä mielin.


Ei kommentteja: