perjantai 14. maaliskuuta 2014

Paastopäivä-päivä-paastopäivä

Keskiviikkona paastopäivä vilahti iltaan asti kivasti, mutta sitten söin vielä illalla kaksi leipää (yht 500kcal). Eli kalorit olivat sitten lopulta yhteensä noin reilu 1000kcal. Ensimmäiset 24h meni kuitenkin alle 500 kcal, joten siinä mielessä aivan bueno.

Eilinen sen sijaan oli taas normisyöntipäivä niin, että aloitin aamulla kananmunalla ja jatkoin lounaalla varsinaisesti ikkunan avaten. Eilen syömiset oli aika huonoja, kun olin liikenteessä pitkin päivää ja kauppareissulta tarttui matkaan mm. suklaata.

Ekan paastopäivän jälkeen tulos oli -1kg, joten olin siis viikon takaisessa lähtötilanteessa 106,5kg. Tänäaamuna tuo kilo oli taas palannut "normisyöntipäivän" jälkeen.
Ja tänäaamuna sitten päätin taas aloittaa paaston näläntunteen puuttuessa.

Eilen illalla lopetin syömisen klo 20 ja siitä sitten meni ensimmäiset 19 h syömättä. Päivälliseksi söin kanakeiton lopun raejuustolla ja näkkärinpalasella. Lisäksi sitten palanen kiwiä. Se jäännee viimeiseksi ateriaksi tänäpäivänä.

Keskiviikon paastopäivä tuntui jotenkin paljon vaikeammalta kuin tämä tämänpäiväinen. Toisaalta olen tänään ollut liikenteessä aamusta alkaen enkä ehtinyt sitten edes ajatella mitään syömistä. Nälkäkään ei vaivannut, joten helppo juttu senkin takia. Jostain syystä kuitenkin minua on väsyttänyt kovasti sen lisäksi, että nesteitä tuntuu taas kertyneen. Silmäpussit ovat viimeaikoina esiintyneet yllättävän usein kasvoillani.

Syömisen jälkeen taas vähän tuntuu, että jotain pitäisi laittaa suuhun, mutta vedenjuonnilla täytyy nyt loppuilta pärjätä. Kalorit ovat arviolta 485kcal, joten paljoa ei ole enää varaa syöpötellä. Suunnitelmana on vielä juoda vähän teetä tilkalla maitoa ja steviaa ja loppuilta sitten vaan tosiaan juoda sitä vettä.

Huomenna palataan taas ruokaikkunaan, jonka suunnittelen avata joskus 10-11 aikaan.

Päivät eivät todellakaan ole toistensa kaltaisia ja sama pätee paastopäiviin. Toisina päivinä paasto menee helposti, toisina päivinä se on vaikeampaa ja vaatii kovemmin sinnittelyä.

Mut näillä tänään :)


Ei kommentteja: