perjantai 31. tammikuuta 2014

Henkilökohtainen liikuntaennätys

Nyt täytyy sanoa, että olen varmastikin tehnyt henkilökohtaisen liikuntaennätykseni tämän tammikuun aikana.
Olen aiemminkin kyllä liikkunut useana päivänä viikossa, mutta tällä kertaa liikunta on ollut ihan "kunnollista" jokakerralla.  Aiemmin päivän liikunta saattoi olla kevyttäkin kevyempi 10-20 min koirankusetus - olin kyllä silloin töissä ja liikuin työn puitteissa jonkin verran, mut surkeeta surkeeta...

Aloitin tämänkertaisen saliharrastukseni tuossa viimevuoden puolella loppuvuodesta. Joskus ehkä loka-marraskuussa. Silloin en vielä tehnyt ruokavaliolle mitään ja söin fiiliksen mukaan. Paino ei silloin tippunut juurikaan vaan heilahteli samassa lisääntyvästä liikunnasta huolimatta. Ilman syöntimäärien kontrollia määrä kasvoi hiljaa ja varkain vastaamaan sitä kulutusta, jota treenistä tuli.
Ja sen kyllä huomasi treenatessakin, että painot nousivat ja virtaa riitti. Lihaksetkin tulivat näkyviin (in my mind :D ) paljon nopeammin niiltä osin, kun monen kymmenen sentin läskikerros ei niitä täysin peitä. Esimerkiksi olkapäät ja kädet huomaan muuttuneen nopeasti.

Nyt sitten vihdoin viimein sain kiinni motivaatiosta puuttua ruokavalioon ja käyntiin tämän gfg:n, jota loppuviimein sitten en aio pilkulleen noudattaa.  :D
- Tarkoitus on siis vähän lisäillä hiilareita ja kärsiä vähän vähemmän nälästä. Minä kun tosiaan en yksin ole kaloreitani polttamassa, vaan niitä lahjoitan vielä noin 4 kertaa päivässä tuolle jälkikasvulle maidon muodossa :)

Mieli on hyvä ja positiivisena mennään kohti maanantaita. Välissä tosiaan on vähän jotain herkuttelua, mutta pienikin pudotus riittää ! Kunhan suunta on oikea ja vauhti tarpeeksi hidas :)


2 kommenttia:

Sande kirjoitti...

On kyllä oikein fiksua ottaa ihan iisisti, varsinkin kun vielä imettää! Saako kysyä kuinka vanha jälkikasvu siellä temmeltää? :)

kasSisu kirjoitti...

Niinpä :) Niin minäkin ajattelin, että parempi vaan rauhaksiin, vaikka himottais tietysti nopea pudotus ja paljon tulosta...

Ja lapsukainen on 11 kuukautta, joten ykkössynttäreitä jännittyneinä odotellaan :)