keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Aamutreeni salilla!

Tänäaamuna olikin erilainen aamu, kun pian heräämisen jälkeen suuntana oli sali. Omin päin tuskin olisi tullut lähdettyä, mutta sain kyydin ystävältäni, joka oli myös menossa salille. Itse olen tämän viikon kotona jumissa ilman autoa, joten hieno ele ystävältä :)

Mut niin, siihen saliin.
Olin ajatellut, että jatkan rauhallisella linjalla - jopa pelkällä venyttelyllä tänään.
Salille päästyäni ja crosstrainerin selkään hypättyäni päätin tehdä ajallisesti lyhyimmän treenin, eli rinta/olkapäät/ojentajat ja pienet aerobiset päälle. Sen verran kuitenkin annoin armoa itselleni, että tein painoilla, joilla jaksoin hyvin tehdä vaaditut toistot.
Treeni kulki hyvin ja olo oli hyvä.

Salitreenin jälkeen perään sitten muutaman minuutin crossaus ja suihkuun.
Vaikka treeni tällä kertaa olikin kevyempi niin koin sen tärkeäksi juuri tuollaisena. Tämä kuu on ollut erityisen hyvä salikäyntien suhteen ja olen valmis myöntämään itselleni vähän kevyempiäkin päiviä välttääkseni sen, että mitta tulee täyteen.

Ruokavaliosta

Kerroin jo alussa, että päätin alkaa noudattaa gfg-ruokavaliota ja näin muutaman päivän jälkeen olen hieman jalostanut ajatustani. Pidän gfg-ruokavalion runkona ja lisään hieman hiilareita enkä revi stressiä jos en saa laskettua grammalleen kaikkea- vaikka siis pyrin kyllä annoskoon säilyttämiseen gfg:n ohjeiden mukaisena. Isoin muutos varmaan on hiilarit lounaalle. 

Tällä hetkellä tuntuu, että illat menee parhaiten pelkän juomisen voimin, kunhan päivällä on syönyt hyvin. Aika kumma juttu. Eilen olin syönyt iltapalaa vaille kaiken jo klo 15 mennessä, mut pärjäsin ihan hyvin kuitenkin nukkumaanmenoon asti. Toisaalta olen aiemminkin huomannut, että aamupäivän paastoaminen tarkoittaa illan syöpöttelyä.

Tällä mallilla mennään siis nyt.

Niin, ja painosta piti sanoa, vaikkei tosiaan ole mikään punnituspäivä, että tänään näytti taas vähemmän puntari kuin eilen :) JES!
Ja mikä "hauskinta", salin puntari näytti yli 500g vähemmän kuin oma puntari vaikka olin juonut, syönyt banaanin ja pukenut treenikamppeet +kengät.
- Taidan joutua vaa´an hankintareissulle ihan oman mielenrauhan vuoksi. Toisaalta - muutostahan sitä seurataan sillä vaa´alla ja muutos näkyy myös tuossa valehtelevassa vaa´assa, joten... turhaa rahantuhlausta tuo..
- Noh, kauppareissulla sen sitten huomaa kuinka sen kanssa käy :D

Tuloksia

Minulla ei ole ennen-kuvaa hartia-hauis seudusta mutta tämän otin pari iltaa sitten, kun ihmettelin asiaa peilistä...

Minusta tuntuu, että tuolla hartia-alueella on tapahtunut jotain edistystä, eli että siellä on jotain lihasta olemassa.

Siitähän ei pääse mihinkään, että läskiä on vaikka muille jakaa ja allit on valtavat, mutta kyllä minä nään tuossa lihastakin. Kun tuota rasvaa sais tiristettyä pois, niin sieltä vois paljastua ihan kelpo hartiat :)

Ja tässä vielä katsaus tämän päivän eväisiin :

-jauhelihaa, maku-kurkkuja (ei lisättyä sokeria), raejuustoa tortillalettuun käärittynä.
- porkkanaa (ei kuvassa)
- tex mex-maustetomaattisosekastikesysteemiä (ei kuvassa)


Ei kommentteja: