maanantai 27. tammikuuta 2014

Matkaan vaan!

Paino

Aamu alkoi jännittyneissä tunnelmissa. On punnituspäivä.
Aamun rutiinien jälkeen (vessakäynti, nenän niisto ja korvavaikun kaivaminen pois painamasta ;)  ) suunta vaa´alle!
Eilen aamulla vaaka näytti 113,9kg, joka oli iso mielenparantaja, sillä olen pitkään toivonut pääseväni alle 114kg.
Tänäaamuna lukemasta oli tikistetty 0,1 kg pois, eli paino oli 113,8kg.

Ruokavaliota on takana kohta kolme vuorokautta ja hyvähkösti on mennyt. Pientä brobleemaa on ollut joidenkin mielitekojen kanssa, mutta ... ei mitään kovin suurta vääryttä ole päässyt tapahtumaan.
Pienet lipsumiset ja lisäsyömiset olen antanut anteeksi vielä itselleni sillä minulla on imeväisikäinen lapsi ruokittavana.

Liikunta

Tänään oli tarkoitus pitää lepopäivä, mutta erinäisistä minusta riippumattomista juonenkäänteistä johtuen päädyin lähtemään salille miehen palatessa kotiin. Jätin lapsen isänsä kanssa viettämään laatuaikaa, kun itse säntäsin asioille ja tekemään jalkatreeniä salille.

Ajatusten saaminen treenimoodiin meinasi olla alkuun hankalaa, mutta lopulta se kyllä onnistui. On tosi jännä huomata kuinka erilaisia päivät ovat ja kuinka erilailla sitä jaksaa tai ei jaksa eri päivinä. -Noh, se tietysti on ihan luonnollistakin, mutta toisinaan erot ovat valtavia.

Tänään oli siis jalkapäivä.
Aloitin treenin 9 minuutin crossauksella (uusi lempilaitteeni) !
Siihen perään sitten 7 erilaista liikettä jaloille.
Jalkatreenini ei ole kovinkaan pitkä, mutta yleensä kyllä hyvin tehokas.

Tänään treeni ei kulkenut samanlailla kuin tähän asti on tuntunut kulkevan. Jalkaprässissä painoa oli 20 kg vähemmän kuin hyvänä päivänä ja siltikin tuntui, että ei vaan jaksa.  - Hiilarivarastot hupenee?
Ja johtuen suuresta määrästä kuntoilijoita jouduin soveltamaan normitreeniäni, kun en jaksanut jäädä jonottelemaan tarvittaville laitteille. Jostain syystä tänään oli monta 2-3 hengen (paria) ryhmää, jotka tuntuivat vuorottelevan laitteilla ja näin ollen sitten olisin saanut jonotella pitkän pätkän ennen kuin olisin päässyt tekemään.
Ei se silti haittaa. Ihan kiva oli tehdä vähän jotain uutta, vaikka meninkin vaan randomina vapaana oleville jalkalaitteille.

Loppuviikon suunnitelmat

Suunnitelmissa on mennä huomenna salille, kun paikallisella salilla on avoimien ovien päivä. Köyhänä kotiäitinä on käytettävä hyväksi kaikki ilmaiset mahdollisuudet, joten huomiseksi suunniteltu vapaapäivä ei onnistu.
Keskiviikkona tarkoitus on suunnata aamupäivästä salille käyttämään ilmaisia kokeilukertoja.
Torstaina lepopäivä
Perjantaina sali
Lauantaina lepopäivä (ja ehkä "herkkupäivä", kun on miehen synttärit ja mennään anoppilaan syömään, enkä kehtaa alkaa nyrpistellä ruualle)
Sunnuntaina sali

Loppuviikosta nähdään kuinka suunnitelma pitää. Lepopäivää odotan ainakin, sillä nyt tuntuu kyllä kropassa viimepäivien treenit. :)


Ei kommentteja: