tiistai 28. tammikuuta 2014

Tikkuinen tiistai

Neljäs päivä ruokavaliolla ja nälkä kurnii!
Olen klo 15 mennessä syönyt jo aamupalan, lounaan, välipalan ja päivällisen ja näin päivällisen jäljiltä olen varmasti hetken aikaa kylläinen... Mutta päivää on vielä jäljellä vaan ei ruokaa!  Jäljellä on enää salin jälkeinen palautusjuoma ja iltapala. APUA!

Väsyttäääää!

Heräsin tänäaamuna jotenkin tosi väsyneenä, vaikka sainkin nukkua 6h ihan yhtä soittoa (00-06). Kaurapuurolla ja tissimaidolla kulkevaa kelloa ei saanut torkutettua puolta tuntia pidempään ja lopulta oli vaan pakko nousta, ettei satu vahinkoa pienen keikkuessa laidattomassa sängyssä.

Ruokailua 


Klo 8.45
Aamupalan nieleskelin lasta syöttäessä silmät puoliummessa. Ainut mikä sai minut jaksamaan oli se tieto, että lapsi menee nukkumaan pian aamiaisen jälkeen. Päikkäriaikaan sain hetken hengähdystauon, joka kului kylläkin kotitöitä tehdessä.

Klo 11
Lounaaksi söin tortillalettuun käärittyä paistettua broileria, suolakurkun ja kirsikkatomaatin kanssa. Päällä oli vähän jotain tortillatomaattimurskahässäkkää (en kuolemaksenikaan nyt muista mitä se on) medium-vahvuisena. Lisäksi söin kaksi porkkanaa raakana.

Klo 13.30
Välipalaksi lapselta jäljelle jäänyt maitorahka kunigatarsoseella

Klo 14.30
Päivälliseksi tortillalettuun kääritty jauheliha-tomaatti-suppilovahverosörsseli, suolakurkkua ja lounaalta unohtuneet raejuustot

Päätin, etten noudata ruokavaliota ihan orjallisesti vaan annan hieman löysiä ihan jo tuon kaloreiden apukuluttajan vuoksi. Pääasiassa kyllä teen ruuat punniten ja tarkasti, mutta lisään sitten tarpeen mukaan hiilaria. Ja tänään on ollut sellanen päivä, että tuntuu olevan tarvetta. 

Onhan tässä riski sinänsä, että ei menisi yli tuo hiilareiden lisäily, mut luotan nyt itseeni tässä asiassa. Halu onnistua on kova :)

Huomaan eron!

Vaikkei ruokavaliota ole takana vasta kuin neljäs päivä, niin eron huomaa jo siinä kuinka salilla jaksaa ja kuinka treenistä palautuu.
Aiemmin jaksoin isoilla painoilla ja treenin jälkeenkin jaksaminen oli paljon parempaa. Tällästä väsymystä en ole pitkään aikaan treenin jälkeen kokenut seuraavana päivänä, sillä aiemmin sitä ruokaa on tankkaillut tunteella.

Luultavasti tästä kyllä jaksaminen parantuu tilanteen edetessä, mutta nyt vähän väsyttää.

Tänäänkin salille

Tänään on tosiaan taas salipäivä, sillä eräs paikallinen sali pitää avoimien ovien päivää. Köyhänä kotiäitinä täytyy käyttää kaikki tilaisuudet hyväksi.
Normaalin saliohjelman sijaan taidan tänään tehdä kevyen, palauttavan treenin ja toivoa sieltä helpotusta jumittaville lihaksille. Lisäksi suunnittelen kunnon venyttelyjen tekoa ja  saunan kautta kotiin.
Jos vaikka sillä reseptillä selättyisi tämä jumitus.


Ei kommentteja: