sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntain mietteitä punnituspäivän alla

Pitkän aikaa asiaa harkittuani ja saamattomuuden kanssa tuskailtuani lopultakin eilen aloitin sitten ruokavalion noudattamisen. Eilinen meni oikein hyvin vielä vanhoilla hiilarivarastoilla. Tänäänkin varmasti menee vielä vanhoilla hiilarivarastoilla ja treeni kulki kohtalaisen hyvin molempina päivinä.

Tällä viimeisiä vetävällä viikolla olen käynyt salilla 5 kertaa ja olen siitä todella ylpeä. Viihdyn salilla ja onneksi minulla on mahdollisuus usein käydä. Toivon, että jatkossakin on.

Syömishuomioita

Eilen, lauantaina vaaka näytti 114,9 kg. Se on ollut painoni viimeiset kuukaudet liikunnasta huolimatta.  - En huomaa sitä itse, mutta liikunta aiheuttaa nälkää, ja vaikka kuinka luulen syöväni kuten yleensä ja normaalisti, annokset suurenevat tai santsailen sitten lisää (ensin yksi peruna ja pieni lihanpala, sitten leipä ja päälliset, sitten toinen leipä ja päälliset, pieniä annoksia lisää vaan syömisen ilosta). En myöskään huomaa laskea "välipaloja" joita sitten napsin ohimennen = kinkkusiivu, juustoviipale, banaani jne.

Eilen kylläkin sorruin kakkuviipaleeseen ja tänään sitten taas. Kakkuviipaleet pakastimessa huutavat nimeäni ja vaivaavat ihan jatkuvasti. Sokerihimoissani suostuttelin miehen syömään kakkupalat tänään, jotta ne saataisiin pois.
Sinne jäi kyllä sitten vielä kaksi palaa..

No, mutta siis eilen vaaka näytti tuota 114,9kg ja yhden päivän jälkeen tulos oli huima -1kg vaa´an näyttäen aamulla 113,9kg.  Olen PIIITKÄÄN jo haaveillut tuon 114kg:n alituksesta ja nyt se näyttäisi tulevan! Toivon vaan, että huomenna lukema näyttää samalta :)

Huominen jännittää hyvällä tavalla! Nyt kun vaan malttaisi mennä nukkumaan, niin mieliteoiltakin säästyisi !


1 kommentti:

Sande kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Ja hieno ensimmäisen päivän pudotus :) Tsemppiä jatkoon! Ja mulla on toiminu hyvin se, että heitän ihan konkreettisesti ne mun nimeä huutavat herkut sieltä kaapista pois. Siitä tulee niin hyvä fiilis kun pystyy heittämään ne pois, ja päättää ettei herkkuihin sorru! Ja hienosti oot liikkunu! :)