tiistai 28. tammikuuta 2014

Iltaa kohden paranee

Nyt on kova innostus päällä tähän postailuun, joten tekstiä tulee... :D

Tulin siis raportoimaan tämän päivän salikeikasta joka meni odotettua paremmin.
Olin päättänyt, että teen rauhallisen ja palauttavan treenin, mutta pelkäsin jo etukäteen, etten malta liikkua rauhallisesti.
Mennessä vein lapsen hoitoon ja suuntasin itse salille ristiriitaisin tuntein väsymyksen vaivatessa.

Päätin aloittaa crosstrainerilla ja pidättäytyä siinä tai sitten sen lisäksi ainoastaan juoksumatolla kävelemässä. Crossaus sujui aika kevyesti. Olin päättänyt pitää sykkeet matalalla ja poljinkin sitten noin 120bpm sykkeillä 20 minuuttia.
En juurikaan hikoile treenatessa, enkä saunassa tai muutenkaan. Tai tietysti hikoilen, mutta vain lievästi. Tällä kertaa nihkeys nousi iholle normaalia nopeammin.

Ennen treeniä lueskelin palauttavasta treenauksesta ja silmiini osui tästä KUNTO Plus-lehden artikkelista lause "Juokse tai kävele muina päivinä niin rauhallisesti, että olo on kotiin palatessa lähtöhetkeä virkeämpi sekä fyysisesti että henkisesti, niin lenkki toimii hyvin peruskestävyysharjoituksena tai palauttavana treeninä."
Suuntasin siis salille ajatuksella, että lähtiessä olo pitäisi olla virkeämpi fyysisesti ja henkisesti kuin tullessa.
- Ja ONNISTUIN siinä! Oli uskomatonta kuinka kevyesti jalka nousi treenin jälkeen ja mielikin oli virkeä. Ainut miinus oli JÄRKYTTÄVÄ NÄLKÄ!

Ja se nälkä sitten kostautui kotona ja söin huomiseksi tarkoitetun lounaan (tortillaletun broilerin, raejuuston, kurkun ja tomaattimurskahässäkän kanssa).

Toisaalta salin aikana nälkä ei vaivannut lainkaan, vaikka mennessä vatsa HUUSI ruokaa. Salin jälkeen meni jonkin aikaa hyvin (kävin kaupassa ennen lapsen hakemista), kunnes kotona sitten tuntui, että pyörryn nälästä. En varmastikaan olisi pyörtynyt, mutta... siihen on hyvä vedota :D

Nyt on siis syöty aamiainen, kaksi lounasta, välipala ja päivällinen :D Iltapalan jätän väliin. Huomenna taas uudella innolla eväiden kimppuun.

Nyt on parasta suunnitella nukkumaanmenoa, että selviää keskiyön nälästä.


Ei kommentteja: