tiistai 30. syyskuuta 2014

Seitsemättä päivää

Pian on seitsemäskin päivä illassa tätä paastoa ja ihan hyvältä tuntuu lukuunottamatta päänsärkyä.

Aamulla luulin, että ketoosi on katkennut, kun eilen söin enemmän hiilareita kuin oli tarkoitus, mutta vaikuttaa että niin ei käynytkään. Tunnen itse välillä hetkittäin sellaisen kummallisen imelän hajun ja se kertoo siitä ketoosista. Hyvä juttu.
Nälkä ei ole taaskaan vaivannut, mutta pientä mielitekoa päivällä tuli, kun eväät jäi ja juominen unohtui. Onneksi ne mieliteot sitten hellitti syömisen myötä.

Tänään oli punnituspäivä valmentajan luona ja siellä tulokseksi tuli -3,5kg tämän 6 pv:n aikana. Oma vaaka näyttää tulokseksi -3,8kg, sillä ne lukemat ovat aamupainoja.  Huomisen painon taidan ottaa tuonne omaan painopäiväkirjaan :)

Tällä hetkellä lähennellään alkukesän lukemia vaa´alla ja täytyy sanoa, että se tuntuu aika huimalta. Katselin kiloklubista, että 20.9. minun paino oli 110,2 kg. Paino kuitenkin oli korkeimmillaan sitten kevään.
Tänäaamuna paino oli 104,8 kg, eli 10 päivässä lähtenyt 5,4kg. Niistä siis vajaan pari kiloa sain siinä itse pois ennen kuin aloitin tämän pussikuurin, mut kuitenkin :)

Nyt, kun heräsin lapsen nukutusreissulta huomasin mielitekojen vaivaavan taas. Viimeyö meni todella huonosti, kun koira herätteli parin tunnin välein läpi yön ja varmaan sieltä sitten univelkaa jäljellä. Nyt heti tosiaan herättyäni lapsen vierestä teki mieli jotain ja söin extrapatukan, joka on tarkoitettu lisäksi. Se on jokin uusi patukka.
Se maistui hyvälle kyllä ja nyt harmittaa, että en maistanut sitä aiemmin. Olisin nimittäin ottanut niitä patukoita jatkoa ajatellen.
Noh, mut siis tosiaan, unen vähyys tuntuu suoraan vaikuttavan siihen kuinka paljon tekee mieli napostella.

Tästä viisastuneena taidan ottaa ja lähteä ajoissa nukkumaan.






4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

olipas mukava törmätä blogiin, jota voin lukea, kun koskettaa itseänikin, kahden lapsen äiti täällä jolla paino nousi synnytyksien jälkeen +20kg ja jumahti paikalleen, 163/80,7 tällä hetkellä paino :)

Itsellä alkoi tänään toinen päivä täysnutrauksella, paino pudonnut eilisestä 700g huhu, koville ottaa, mutta periksi ei anneta. ^^

Tsemppiä! :)

kasSisu kirjoitti...

Kiva, kun löysit blogiin ja jätit vielä viestiäkin! Tervetuloa lukemaan :)

Kunhan kotiudun postauksiakin varmaan tulee tiheämmin. Nyt koitan selvitä vaan kotiin asti täältä :)

Tsemppiä sinullekin nutraukseen! Hienosti lähtenyt paino alas!

Miia kirjoitti...

Mä kanssa täällä lueskelen, aloitin cambridgellä tänään ja hurjasti olis pudotettavaa. Vauvaakin ollaan tehty useampi vuosi...

kasSisu kirjoitti...

Kiva kun löysit tiesi tänne Miia ja tervetuloa seuraamaan taivalta.