maanantai 6. lokakuuta 2014

Reissunpäällä sairaana..

Pikainen postaus päällimmäisistä ajatuksista

Täällä sitä ollaan reissunpäällä ja sairaana. Harmittaa, että homma menee mönkään kipeyden takia. Ruokavalio on pitänyt vaihtelevasti, mutta paino on tippunut ainakin jollain tasolla.
Reissussa olen vieraiden vaakojen armoilla, joten vasta kotiin palattuani selviää sitten se paljonko painossa on oikeasti muutosta.

Pussiruuat oikeasti pitää nälän hienosti aisoissa, mutta mielitekoja on silti tullut. Tylsyys, kipeys ja näkyvillä olevat karkit aiheuttaa mielitekoja ja ylimääräistä syömistä. Olen yrittänyt pitää napostelut terveellisenä syömällä mm. kirsikkatomaattia sen sijaan, että mussuttaisin vaahtokarkit.

Mieli tekisi vaan heittäytyä peiton alle katsomaan elokuvia koneelta ja mussuttamaan jotain hyvää siitä hyvästä, että olen kipeä ja lapsi myös (kuumeinen raasu <3 ), mutta sen sijaan olen yrittänyt vain pysytellä pusseissa ja patukoissa.

Extrana olen syönyt jokusia proteiinipatukoita ja toivonut, että niiden avulla selätän pahimmat himot - ja olenkin selättänyt, vaikka morkkis niistäkin on sitten seurannut.
Ajattelin jatkossakin sallia itselleni sen extrapatukan tarvittaessa sen sijaan, että sorrun oikeaan karkkiin.
 Sen lisäksi olen syönyt muutaman juustoviipaleen ajatellen, että vältyn ainakin turhilta hiilareilta.

Punnitsin itseni täällä vieraalla vaa´alla perjantaina aamulla heti matkan jälkeen ja sain tulokseksi 103,0kg. En tiedä kuinka paljon oma vaaka olisi näyttänyt (mutta tuskinpa -1,9kg), joten päädyin sitten vain seuraamaan painon muutosta. Paino nousi ensin 103,6kg, siitä 103,1kg ja tänäaamuna 102,5kg, joten alaspäin ollaan taas menossa. Vedenjuonti on aiheuttanut harmia, siis kun sitä en ole muistanut tehdä ja siitä on sitten aiheutunut mielitekoja ja turvotusta ja muuta harmia.

Ensiyön unet varmaan kärsii tämän illan nestetankkauksesta, mutta se ei ole viimeaikoina ollut mitenkään uutta. Unet on kärsineet omasta kipeydestä. Lapsi onneksi on nukkunut yönsä hyvin, vaikka onkin tukkoinen ja muuten kipeä.
Tästä taas eteenpäin ja alaspäin pikkuhiljaa.. Ei ollut tarkoituksena ihan tällä tavalla lomailla (sairaana muiden nurkissa), mutta tuleepa vietettyä sitten laatuaikaa äidin kanssa enemmän, kun ei pysty juoksemaan jatkuvasti vieraissa.

Mutta näihin ajatuksiin. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: