tiistai 21. lokakuuta 2014

Punnituspäivää odotellessa

Huomenna on sitten kulunut neljä viikkoa camppailun aloituksesta ja tulokset sille ajalle ovat selvillä. Olen tehnyt havainnon, että tämä painon lasku ei ole itsestäänselvää joka päivä vaan huolimatta pienistä kaloreista paino saattaa jopa nousta, jos nesteytys ei ole mennyt ihan kohdilleen tai joku tähti on livahtanut väärään paikkaan tai kissa aivastaa naapurissa vaikka sen pitäisi aivastaa naapurimaassa..
Heh.

No, mutta oikeesti, todella ailahtelevaista on painonlasku.

Olen melkovarmasti ketoosissa, sillä huomaan itsekin pahan hajun ja nälkä kera mielitekojen on aikalailla häipynyt taas. Onneksi.
En todellakaan kestä pidemmän päälle mielitekoja.

Muistan go fat go- ajalta, kun himoitsin hedelmiä valtavasti. Kielsin ja kielsin hedelmät ja lopulta sorruin karkkiin. En tiedä olisiko hedelmien syönti vienyt aiemmin karkkirasialle vai olisinko niiden avulla pysynyt erossa, mut jotenkin tuntuu, että mielummin sitten syön kolme omenaa kuin aloitan karkinsyönnin.

Tänään olen mennyt pelkillä pusseilla, vaikka tykkään patukoista enemmän. Jatkossa taidan ottaa patukoita enemmän ja pusseja vähemmän, sillä jotenkin se pureskeltavan tuntu on mukavaa. Mut toisaalta kaipaan myös pirtelöä toisinaan.
Tänään aion syödä lisäkalorit (200kcal) illalla, sillä pussit olen jo juonut. Iltapalaksi meinasin kananmunaa ja kasviksia mahdollisimman vähillä hiilareilla. Jotenkin tuntuu, että ketoosia pitää pitää yllä vähällä hiilarilla, kun sitten toisinaan innostun syömään noita rehuja enemmän. Ja ah! Omenoita! Omenat on ihania, kun ne on isovanhempien puusta <3

Mut näillä aatoksin odotellaan huomista! Tsemppiä minulle ja lukijoille!



Ei kommentteja: