keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Neljän viikon tulos!

Noniin.
Odotettu ja jännitetty aamu koitti!
Tulokseksi sain -7,4kg tälle menneelle neljälle viikolle ja olen oikein tyytyväinen siihen !

Viimeviikon tulos oli 2,4kg. Ja noin kova tulos johtuu siis vain siitä, että oli niitä reissuturvotuksia siinä keskiviikkoaamun punnituksessa.

Kalorivajetta jäi edelleen reilusti, kun kalorit ovat noin 1300kcal, mutta ketoosi tähän varmaankin katkeaa.
Se harmittaa, että taas sitten tulee vastaan mieliteot ja syömähimot ja se nälkä. Tai noh, niitä syömähimoja tässä jo tulikin, kun teen ihan liian herkullista ruokaa perheelle.

Jatkossa saavat syödä pelkkää soppaa.

Tasoharkintaa
Nälkä kasvaa syödessä, niinsanotusti ja pakko myöntää, etten jaksaisi odottaa alempia lukemia. Samoin mietin sitä, että onko järkevää kasvattaa syömishimoja ja mennä tällä paastoplussalla (jota olen kyllä vähänväliä soveltanut) vai olisiko viisainta kuitenkin sitten nousta jo seuraavalle portaalle. Paino kyllä putoaa seuraavillakin portailla, sillä sen verran kaloreita olen tässä moneen kertaan syönyt kuin mitä 3-tasolla syödään.
Tällä hetkellä motivaatio kaloreiden laskemiseen on myös olemassa, joten ehkäpä se korkeampi taso ja enemmän "oikeaa ruokaa" olisi vastaus minulle.

Toisaalta - olen palaamassa töihin alle kahden viikon päästä, jonka jälkeen alkaa myös työpaikan lounasruokalassa käynti. Ehkä on parasta pysyä sinne asti paastolla ja nostaa tasoa sitten vaikka sinne 3-tasolle asti, jotta se työpaikkaruokailu onnistuu. Se on kuitenkin sellainen tärkeä juttu minulle ja asia, jota tulen harrastamaan aina töissä ollessa. Eli siinä mielessä ajattelen, että olisi hyvä oppia myös syömään sitä ruokaa sielläkin kohtuudella.

Saatanpa ottaa tason noston puheeksi valmentajan kanssa ensikerralla ja nostaa tason siihen 2-tasolle ensiviikosta alkaen ja pysyä sillä tasolla sitten vaikka viikon tai kaksi. Sen jälkeen kolmos- tai nelostasolle, jota voisin ajatella noudattaa sitten pidemmän aikaa.
Saa nähdä.

Pätkäpaastoilu houkuttaa
Juuri tällä hetkellä syömishimoissani kuulen äänen kuiskivan, että lopetan camppailun ja siirryn pätkäpaastolle, jossa kuitenkin saa syödä normaalisti paitsi paastopäivinä.
Mutta en vielä aio antaa periksi 

Mut tällä tänään.

Harkinnassa muuten on vaa´alla käynnin rajoittaminen, jos painon heittelyt ja syöminen alkaa stressata enemmälti. Seuraan tilannetta.

Ei kommentteja: