sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Stinking bad

Hyiii.. taidan haista pahalle. Eli ehkä sittenkin olen ketoosissa. Hyh.
Noh, mut tällä mennään nyt sitten.

Ostin pastillia kyläilyreissua varten ja söin niitä siinä huomaamatta useammankin ennen kuin tajusin tarkistella että paljonko sieltä tulee sitten kaloreita ja hiilareita. Tuli niitä, mut jospa ei ihan kaatais tätä hommaa.
Syömiset on menneet ihan jees muuten, paitsi että tällä kertaa korvasin yhden pussikeiton oikealla ruualla.

Aamupalaksi meni puuro, joka on ihan ok ja tämän toisen maistamisen jälkeen ajattelin, että saatan niitä sitten jonkun joskus ottaakin. Mut ehkä alkuun menen pelkillä lemppareilla enkä ala kikkailla vähemmän hyvien kanssa, jotka sitten kuitenkin jää syömättä.

Lounaaksi söin jäävuorisalaatti-kurkku-tomaatti-paprika-punasipuli-salaattia ja 100g broitsupihvin. 140kcal
Päivälliseksi sama setti +100g raejuustoa, kun unohdin sen lounaalta. 249kcal

Iltapalana meni suklaapirtelö sauvasekoittimella tekastuna kolmen jääpalan kera! Hitsin hyvää!

Nälkä on kadonnut ja olo on kyllä hyvä ja virkeä. Se haju on kyllä hieman epämiellyttävä juttu tässä, vaikken itse sitä oikeastaan haista kuin välillä ehkä. Ilmavaivoja on välillä, muttei häiritsevästi.
Yksi sellanen miinus tässä ketoosissa kyllä on, nimittäin taitaa jäädä luomuvauvan teko meiltä.. Mies ei kestä olla kovin lähellä, kun haisen kai niin pahalle. Ou nou ...

Päivä meni vilahtaen ja pian alkaa uusi viikko. Ensiviikolla meinaan suunnata sitten reissuun ja pois täältä miehen jaloista, kun tekee remonttia. Toivottavasti remppa on valmis, kun palaan kotiin..

Ja niin, paino tänään 105,2kg, eli -400g eiliseen. Nyt on isot painot lähteneet ja jatkossa paino tippuu maltillisemmin. Jänskättää millanen on ekan viikon saldo sitten lopulta. Nyt siis -3,3kg.

1 kommentti:

Iloveena kirjoitti...

Mä en osaa puhelimella kommentoida ja siinä onkin ongelma, kun usein luen tätä blogiailtaisin sängyssä puhelimella. Jostain syystä puhelimella kirjoitetut kommentit eivät tartu tänne.

Olen miettinyt,un näitä salaatteja täsäs joutuu aikapaljon nyt syömään, niin miten niitä voisi vähän varioida ja piristää. Vinkkaan sullekin keksintöni: ostin kaupasta pähkinä-siemenhyllystä sellaisen pussi, jonka nimioli joku "salaattisekoitus" tai vastaava, eli erilaisia siemeniä. Niitä voi ropsauttaa sellaisenaan tai pannulla paahtamisen kautta. Samoin ruohosipuliruukku lähtee aika usein mukaan kaupasta, siitä on kiva leikata vähän ruohosipulisilppua salaatin päälle makua antamaan.

Aurinkoista syysviikkoa, ja pitkää miinusta meille molemmille painolukuihin ;)