sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Keväisiä kuvia ja huomista punnituspäivää odotellessa


HUH! Jännittää huominen! Joko saan kirjata kunnollista miinustulosta pitkän jumituksen jälkeen?  vai olenko tänään mässytellyt ohi mahdollisuuksieni?
- Voi tätä jännitysnäytelmää :D

Tänäaamuna vaaka helli minua iloisin
lukemin enkä voi kuin toivoa, että huomenna tulos olisi vieläkin parempi! Olisihan se makiaa nähdä uusia numeroita taulussa!

Voi silti olla, että jäätelöannos, korvapuusti ja muutama keksi naapurissa tekivät tehtävänsä.. Tai sitten ei. Yritin muutoin pitää ruokailun kohtuullisissa rajoissa ja yritän juopotella vettä tässä pitkin iltaa.
Päivän kalorit olivat kiloklubin mukaan 2488 kcal (Oho, olipas enemmän kuin kuvittelin)

Yllä oleva kuva on otettu perjantaina, kun tuntui, että kevät on alkanut. Olin sisävaatteissa ulkona ottamassa kuvia (katso alapuolelta loput..) ihan vain postaamista varten ja huomasin varjojen näkyvän voimakkaasti. Piti sitten ottaa ihan kokovartalokuva :D Minusta tuntui, että perjantaiaamuna aurinko paistoi kirkkaammin kuin moneen aikaan. Ehkä se jotenkin liittyi stressin väistymiseen.  <3

Herkkuhistoriaa
Jätskiä rakeilla
 - Luultavasti jokunen (vai jokainen?) lukija ihmettelee tätä minun jatkuvaa herkuttelua ja asiasta postailua
- laihdutusblogissa.
 Selitystä ei ole oikeastaan asialle muuta kuin se, että herkut tulevat olemaan osa elämääni luultavasti aina ja sen vuoksi yritän niiden kanssa päästä tasapainoon syömällä herkkuja silloin, kun mieli tekee.  Myös laihduttaessa.

Lapsuudessa ja nuoruudessa herkut olivat kiellettyjä ja siitä seurasi sitten salaa syömistä ja muutenkin kieroutunut suhde myös muuhun ruokaan. - kiitos läskikammoisen suvun, joka tykkäsi julkisesti ruotia ylipainoani sukujuhlissa ja aina tavattaessa. Niitä vahinkoja olen korjaamassa nyt. Minä toivon, että suhtautumalla herkkuihin vähemmän tuomitsevasti, saan niistä sen kielletyn ja himoitun hedelmän "leiman" pois. Toivon, että sen myötä suhteeni herkkuihin kasvaisi pikkuhiljaa terveemmäksi ja itsehillintä kasvaisi, kun tiedän voivani herkutella vaikka heti huomenna uudestaan - jos siltä tuntuu.



Aurinko lämmittää betonista seinää  <3
TAVOITE

Nyt onkin sitten hyvä kirjoittaa tavoitteista, kun on ensin selitellyt miksi syö herkkuja :D 
- Noh, oikeasti, olen ihan vakavissani sen suhteen, että ainakin teen kaikkeni yrittäessä pitää herkuttelun hallittuna osana elämää ilman morkkista ja mielipahaa siitä :) 

Mutta, se tavoite. 
Korallikanukat loistavat auringossa
Eli olen tainnutkin jo aiemmin sanoa, että olen asettanut itselleni ensimmäisen ajallisen tavoitteen painonpudotuksen suhteen. En oikeastaan pidä sitä välttämättä erityisen hyvänä asiana, mutta näin sitä olen kuitenkin mennyt tekemään. 
Ja se tavoitehan on päästä JUHANNUKSEKSI 2014 alle 100 kiloa.

Ja juhannukseen on aikaa nyt sitten vielä 11 viikkoa.


Sen pitäisi olla mahdollista maltillisellakin pudotusvauhdilla. 
Viimeviikkoisen lukeman (105,1kg) mukaan pudotettavaa olisi siis vajaa puoli kiloa viikossa. 
Sitä voi nyt kaikki jäädä kanssani jännittämään - onnistunko vai epäonnistunko ? 

Mitä mieltä olette hyvät lukijani ajallisista tavoitteista?  Hyvä vai paha juttu?


Pieni kottikärry odottaa työntäjää <3




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti tulla kommentoimaan, että kuulosti niin tutulta tuo herkuttelun salaaminen ja painon ruotiminen sukujuhlissa. Itsekin taistelen ylipainoa ja herkkuhammasta vastaan. Mutta kyllä se tästä. :)

Hyvää kevättä sinulle ja onnittelut painonpudotuksesta. :)

Terveisin: Karkkihiiri

P.S Jätskiannos näytti hyvälle. :P Nam.

kasSisu kirjoitti...

Kiitos Karkkihiiri, kun poikkesit ja jätit kommenttia :) Ne aina ilahduttaa!

Ja tosiaan, kaikenlaista taustaa tässä takana, mutta pikkuhiljaa eteenpäin.